s

News

Sommarens Hårfärger

Nu är det hög tid att kika på våren och sommarens hårfärger :)

En del favoriter som vi säljer mest, nämligen vårens "trendalert" färg. Det är en gnistrande färg som blandar brons och rött och passar dig som vill ha en kopparbrun hårfärg som ändå känns mjuk och intensiv.Naturliga färger: Härliga mjuka färger som inte ska ta överhanden utan där Du och ditt ansikte ska stå i fokus. Vi ser mustiga nyanser av en mer monoton helbrun, avskalad sval blond och naturliga utväxter á la sombre/ombre.Karamellblond: Min personliga favorit, en färgglad och levande blond färg som passar så himla bra med de bohemiska 70-tals vågorna som vi ser mycket under 2015. Och superfint till sommarens första fräknar!Skitig pastell: För den modige är det även fortfarande hett med en eller flera pastellfärger i håret.
Tänk en lite punkig My Little Pony och du är rätt ute :)Här hittar ni våra FÄRGER.  Ange Kode : 20vårkampajJ01  Bloggläsare 10% 
Hoppas ni har fått lite inspiration till nästa färgförvandling, lycka till!

 

Ombre rosa-lila hårfärger

Om du är en tjej, då älskar du definitivt ditt hår eller?! Du spenderar mycket tid och pengar på ditt hår så att det ser makalöst ut?! Ditt hår är en viktig del av dig, en mycket viktig del av din stil och personlighet. Du håller med om att håret betyder mycket för dig Vi gör vårt bästa för att ge dig allt det bästa som vi har om hår. In detta trendiga värld, finns det obegränsade frisyrer och vi är här för att introducera dig till de mest trendiga och fashionabla frisyrer hittills. Kolla in de senaste inom hårtrenden 2015. Om du inte vågar gå "all-in" Kan du alltid testa vår spray färger som ge klara fina färger och gå att tvätta ur.

http://www.frisorriket.se/collections/fargspray/f%C3%A4rgspray

Färgspray

 

 

        

 

        

 

  • Page 1 of 2
  • Page 1 of 2