s

News

  • 4 Tips För torrt Hår
  • Frisörriket Hairtrend Ab
  • frisörgrossistfrisorrikethairtrendModesalonggrossiststylingtorrt hår

4 Tips För torrt Hår

 

 

Kosmetologi & Spa Academy

Hårda vinter vindar kan skada allt arbete du har lagt ned på ditt vackra hår. Obehagligt vädret kan göra det jobbigt och påfresta våra hårsäckar. Den vanligaste av dessa vinterförhållanden är den torra vinterluften, för mycket sol torkar ut håret  och dränera dess fukt och mjukhet. Du kan fråga vem du vill och de kommer att bekräfta att deras hår tar stryk under de flesta väder.Några av de viktigaste symptomen på detta är grovt hår, liksom förlusten av syster och glans. Anpassa din hårvård rutin så att  du kan behålla fukt som är avgörande för att upprätthålla mjukt hår. Här är några tips och tricks för att förebygga torrt hår under vintersäsongen.


 

1. Inpackning
 Lägga till en inpackning till din hårvård rutin är ett bra första steg i att hjälpa till att förhindra torr vinter hår. Det är viktigt att notera att du kan använda en inpackning för mer än bara vintermånaderna. Användning av det regelbundet kommer att ge ditt hår mer elasticitet och mjukhet än du tidigare haft.

Vår Bästa i Test Mask är Dessa
 Dikson B83 Mask
Dikson B84 Mask,
Bes Färgbevarande Mask


Det finns en särskild blandning av oljor och unika ingredienser som håret kan få absorberas i dina hårsäck.
Använd inpackning för att arbeta parallellt och komplettera med ditt  milt schampo.
Försökt att inte shamponerar så mycket kombinationen av vintern och för mycket tvättande sliter på håret hårt.

Morocco Nut Oil
 

 2. Vikten av fukt

Bra fuktgivande produkter är a och o, dessa hjälper att ge näring och återfuktar dina hårsäckar. De tränger djupt in i hårsäckarna och bevilja ett uppsving av fukt in ditt torra vinter hår. Kom ihåg att använda en fuktighetskräm som är vattenbaserade. Oljebaserade moisturizers fungerar bara som ett tätningsmedel och gör inte mycket nytta för din hår situation.


 

För att förklara, olja räcker inte eftersom det verkar bara som ett sigill, som håller fukten i håret. Förutom vattenbaserade mjukgörande produkter, bör du sträva efter att ha en fuktkräm med följande ingredienser: mjukgörare, fuktgivarande komponenter. Var medveten om vilket typ av hår du har! 

Loreal har några fina oljor som inte tynger ner håret och doftar som en sommarnatt. Här är några: 

Cristalli di Argan Extreme Brilliance Light Formula,
Loreals Mythic Oil,  


 

3. Styling val
 Hur du väljer att styla håret kan faktiskt påverka kvaliteten på ditt hår. Om definitionen är inte högt på prioriteringslistan och du är nöjd med en hel look, kan du komma undan med att använda din fuktighetskräm som din styling produkt. Om du letar efter definition, kommer duatt behöver en produkt som har ett betydande grepp. Geler eller kräm-geler är bra för detta. Var försiktig när du väljer din gel eller kräm-gel,  de inte alla samma. Sikta på stylingsprodukter med oljor och fuktgivare.

 Om du lägger till en gel eller kräm-gel för definition, se till att lägga till den efter din fuktkräm. Du ska inte oroa dig för dina styling produkt som innehåller ett överskott av glycerin och fuktgivare. Så länge du tillämpar dem i rätt ordning, kommer du att kunna behålla din mjuka hår. Maria Nila har några väldigt populära stylings produkter Dessa hittar du Här och Här

 
4. Tvätta inte ofta
 Under vintermånaderna är det faktiskt inte nödvändigt att tvätta håret varje dag. Konstant tvätt kommer att torka ut dina hårsäckar och dränera dem på allt deras oljor.

Mythic Oil Seve' Protective 

  

 


  • Frisörriket Hairtrend Ab
  • frisörgrossistfrisorrikethairtrendModesalonggrossiststylingtorrt hår